producten

Producten>

 
Prijzen in onze webshop zijn inclusief BTW.

Werken of stage lopen bij de Blue-Lagoon

Op dit moment hebben wij de volgende openstaande vacatures: Blue Lagoon Vacature: DTP-er en webshop onderhoud parttime                                   Aanmaak datum 
                                                                                                                                               10-02-2018


Per direct zijn wij op zoek naar een jong persoon die goed is met computers en ons graag wilt helpen met DTP en webshop werkzaamheden. Ben jij iemand die niet achter zijn PC is weg te slaan en zich graag bezig houdt met DTP en webshop werkzaamheden, dan ben je bij ons van harte welkom. Het gaat om 1 dag per week (bij voorkeur zaterdag).

Meer informatie →Blue Lagoon Vacature: productiemedewerker terrariumbouw fulltime                          Aanmaak datum 
                                                                                                                                               29-04-2017


Per direct zijn wij op zoek naar een jonge sterke assistent terrariumbouw voor in onze werkplaats. Ben jij bijna klaar met je opleiding, kun je niet stilzitten en werk je graag met je handen? Dan ben je bij ons van harte welkom. Onze glassnijder c.q. werkvoorbereider gaat per 2018 met pensioen en we hard iemand anders nodig. Interesse? Neem dan vandaag nog contact met ons op.  

Meer informatie →Blue Lagoon Vacature: Assistent terrariumbouw parttime                                            Aanmaak datum
                                                                                                                                             29-04-2017

Per direct zijn wij op zoek naar een jonge, sterke assistent terrarium- en aquariumbouw voor in onze werkplaats. Ben jij een student, kun je niet stilzitten en werk je graag met je handen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je bent van harte welkom na schooltijd tot 17:30 uur of op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagavond tot ± 21:00 uur.

Meer informatie →

                     

Blue-Lagoon vacature: Allround jonge en vlotte medewerker                                       Aanmaakdatum                                                                                                                                                                          
21-01-2017

 

Per direct zijn wij op zoek naar een jonge, actieve en sterke assistent die flexibel inzetbaar is. Ben je net van school af en hou jij niet van stil zitten? Ben je opzoek naar een full time baan? Dan zijn wij opzoek naar jou!

                     
Meer informatie → 
                                                                                 
Blue-Lagoon vacature: Weekend reptielen expert                                                        Aanmaak datum 
                                                                                                                                   21-01-2017

 

Per direct zijn wij op zoek naar een reptielenfanaat die ons in zijn vrije tijd kan versterken in de showroom en beurzen voor in de weekenden.


Meer informatie → 

STAGE LOPEN 

Ervaring opdoen? Dat kan bij de Blue Lagoon!

Blue lagoon is al ruim 20 jaar de specialist in terrariumbouw en reptielen. Wij zijn een erkend leerbedrijf en bieden studenten de ruimte om praktijkervaring op te doen. Jaarlijks lopen er tot 60 studenten stage bij de Blue Lagoon.

Ook Pieter Visser, eigenaar van de Blue Lagoon is als stagiair begonnen. In 1996 begon hij zijn stage bij Reptile Lab. Na deze stage kreeg hij de kans om Reptile Lab over te nemen en is hij zelf verder gegaan onder de naam "Blue Lagoon". Al snel wilde klasgenoten en later ook schoolgenoten stage komen lopen bij de Blue Lagoon en was een stagecultuur geboren. 

Alle medewerkers die bij de Blue Lagoon werkzaam zijn, hebben cursussen gevolgd om stagiaires zo goed mogelijk op te leiden. De Blue Lagoon is voor de meeste kenniscentrums geaccrediteerd. Mocht je twijfelen of we ook voor jouw opleiding gecrediteerd zijn, neem dan persoonlijk contact met ons op. 

Meer informatie over stage lopen bij de Blue Lagoon? klik hier