producten

Producten>

 
Prijzen in onze webshop zijn inclusief BTW.
RepTech reptielenlampen

Blue-Lagoon is vanaf 1 augustus 2013 Nederlands Distributeur van Reptech Producten. Reptech producten hebben zich sinds 2009 reeds bewezen op de reptielen markt als gerenommeerd en kwalitatief goed product.
Hierom heeft Blue-Lagoon gekozen RepTech in ons assortiment van de Groothandel op te nemen. Zowel particulier als winkeliers kunnen bij ons tegen scherpe prijzen RepTech benodigdheden afnemen.

RepTech Warmte lampen 25 tot 100 watt

De warmte lampen van RepTech zijn voorzien van Neodymium in het glas, deze bepalen de kleur van het licht uit de warmte lampen van RepTech. De warmte lampen zijn voor reptielen hierdoor goed zichtbaar door de kleuren die dit Neodymium afgeven. Het natuurlijke licht bevorderd allerlei naturlijke gedragingen van uw reptielen. Zoals paring, gesteldheid en natuurlijk gedrag dragen allemaal bij aan het welzijn van uw reptiel in uw terrarium. RepTech warmte lampen worden hier speciaal voor geproduceerd. Wilt u een RepTech Warmtelamp aanschaffen? klik hier

RepTech Infrarood lampen voor reptielen
RepTech infrarood lampen zijn ideaal geschikt als nacht verwarming. Geven een rood licht en creërt een fijne hot spot voor uw reptiel of eventueel ander dier dat ’s avonds of overdag lekker warm moet zitten. De RepTech infrarood lampen worden vooral gebruikt als nacht verwarming. Wilt u een RepTech Infrarood lamp aanschaffen? klik hier

RepTech UV-Lampen voor reptielen
De RepTech spiraal UVB lampen zijn voor reptielen die UVB licht nodig hebben voor het aanmaken van vitamine D3, dat weer nodig is voor de kalkhuishouding. RepTech spiraal UVB lampen zijn uitermate geschikt voor normaal gebruik (5.0) en voor woestijnterraria (10.0). Voor regenwoud bakken (gifkikkers e.d.) is een 2.0 lamp beter geschikt. Wilt u de perfecte dosering warmte en licht voor uw diertje dan zijn de Reptech HID lampen of Reptech kwikdamplampen wat u zoekt! meer informatie »»

LET OP: RepTech UV lampen geven nog prima licht na een jaar, maar stralen dan niet meer voldoende UVB uit. Vervang UVB reptielen lampen tijdig. Dit is bij alle soorten UV lampen hetzelfde. De RepTech UV lampen verliezen hun kracht na ongeveer 6 tot 8 maanden. U doet er goed aan om de UV lamp te laten testen of tijdig te vervangen voor een optimaal resultaat. Wilt u een RepTech UV reptielen lamp aanschaffen? klik hier

RepTech heeft nog veel meer producten in zijn assortiment

  • Reptech reptielen gereedschappen
  • Meet en Regel techniek »»
  • Verwarmingstechniek »»
  • Waterbakken »»
  • RepTech transport kits »»
  • RepTech Heat packs »»

De nieuwe Reptech combinatie lamp nu tekoop !


Een UV- warmtelamp is een lamp die zowel warmte en UV afgeeft. Dit is zeer handig als u bijvoorbeeld niet veel plek heeft voor een lamp in uw terrarium.

De UV- warmtelampen zijn qua afgiften van UV zelfs beter dan de gebruikelijke 5.0 UVB lamp. UV- warmtelampen wordt veelal gebruikt voor reptielen die behoeften hebben aan UVB zoals de Baardagaam, Wateragaam, Schildpad, Kameleon etc. meer informatie »»