producten

Producten>

 
Prijzen in onze webshop zijn inclusief BTW.

De slangen en terrarium beurs van Snakesociety te Houten.

 

Snakesociety is de website van de europeesche slangenvereniging en deze organiseren al voor de 35ste keer deze slangenbeurs.
De eerste beurs is was in het jaar 1981.
Naar mijn weten is er nergens anders in europa misschien zelfs in de hele wereld zoon grote slangenbeurs die alleen maar slangen heeft.
Als je dus dan ook idolaat bent van slangen moet je hier geweest zijn ze hebben zelfs een speciale gifslangen hoek.
Op deze beurs kan je dan ook zien dat het van uit een vereniging opgezet is zo is er bv een opvang waar je je slang tijdelijk kan laten staan zodat u er niet heel de tijd mee hoeft te slepen maar ook de inkomprijs is zeer scappelijk voor zoon event.
Natuurlijk staan hier ok grote namen zoals Bob Clark uit Amerika maar ook uit heel Europa komen standhouders hier hun slangen tonen.

Ook heeft de slangenvereniging ook zijn eigen stand hier kan u lid worden maar ook vragen stellen zoals bv heeft u een gezonde slang gekocht alle kennis is er.
De website van de Europese Slangenvereniging is: www.snakesociety.nlInformatie van Blue-Lagoon:

Blue-Lagoon staat zoals op elke beurs hier ook groots uitgepakt alleen doen we er hier nog een schepje boven op.
de stand is dan ook zeer zeer groot en we hebben super aanbiedingen op de slangen beurs te Houten.
U kunt ons vinden als u binnen komt links af aan het einde natuurlijk hebben we onze vlag mee die boven alles uit steekt.
Omdat we alleen aanbiedingen bij hebben adviseren we dan ook als u iets nodig heeft uw bestelling via de webshop en of telefonisch vooraf te doen, dan kunnen wij het meenemen naar de slangen Beurs in Houten voor u.

Mocht u een groot terrarium willen bestellen kan dat ook. In dien deze bezorgt moet worden in omgeving van Houten gaan onze leveringskosten dan van af de beurs in. Voor meer informatie kunt u altijd even contact opnemen met de planning van Blue-Lagoon. 

 

Reptielenchecklist:

Aan de ingang van de beurs kunt u de reptielenchecklist pakken.

Pak deze reptielen checklist mee tijdens uw bezoek aan de reptielenbeurs, hier staan handige tips in om uw reptiel te kopen en/of uw terrariumbenodigdheden aan te schaffen. Zodat u niks over het hoofd ziet.

Tevens staan er speciaal voor u leuke kortingen in .


Adres: 
Expo Center, Meidoornkade 24, Houten

 

Toegangsprijs reptielen beurs Houten:

Volwassenen 7,50 euro
Kinderen tot 12 jaar en 65+ GRATIS